Top

Over ons

Het maken van een ketting met melktandje of haarlokje is heel mooi om te doen, vaak is het heel speciaal voor degene die de ketting of armband heeft besteld. Ik ben Silvia, woon in Sliedrecht en wij hebben inmiddels drie webshops. Deze webshop zoals je al gezien hebt ;-) met sieraden met haarlokjes, melktandjes en assieraden. Ik vond dat de sieraden die er al waren met een persoonlijk item als een tandje, allemaal vrij duur waren. Ik ben dus iets gaan ontwerpen wat anders is en ook betaalbaar!
De andere webshops run ik samen met mijn partner, Naambordvanhout en Cadeau met Tekst Hier maken we naamborden, maar ook hele leuke houten cadeaus met eigen teksten van klanten. Je kunt dus best zeggen, dat ik creatief ben :-)

Voor iedereen heeft het een andere 
betekenis  om een sieraad met tandje of haartjes te bestellen en het is mooi en dankbaar werk.

Ik probeer altijd de wens van jou als klant uit te voeren. En de prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat het voor iedereen te bestellen is.


Zilveren ketting met melktandje

Niet gevonden wat je zocht?
Als je iets in je hoofd hebt, wat niet op de website staat , stuur gerust een mail naar info@sieradensil.nl  of whatsapp naar 0629836101 Misschien kan ik het voor je maken. 
Ik streef er altijd naar uiterlijk binnen één week de bestelling naar je te verzenden. Soms is dit bij drukte niet altijd mogelijk en ik wil wel de aandacht besteden aan ieder sieraad, zoals ik dat bij iedereen doe. Hopelijk is hier begrip voor.


Groetjes,

Silvia Bakker